Min kurv 0 items - DKK 0 0
Indkøbskurv 0 items - DKK 0 0

Bananmel

Bananmel er lavet af rå, grønne og umodne bananer, som skrælles, tørres og formales. Det betyder, at sukkerindholdet aldrig udvikler sig fuldt ud, hvilket betyder, at melet ikke smager af banan. Bananmel er smagsneutralt, når det bruges som et supplement i opskrifter og har en svag nøddesmag, når det bruges alene. Rå bananmel kan anvendes som en glutenfri erstatning til andre former for mel.

Kend fordelene ved vores produkter

Kokos Naturals bananmel indeholder resistent stivelse. Resistent stivelse er en stivelse, der passerer gennem kroppen uden at blive absorberet og transformeret, da den opfører sig mere som kostfibre. Det antages, at resistent stivelse har en række sundhedsmæssige fordele, herunder evnen til at stabilisere blodsukkeret, forbedre tarmfunktionen, sænke kolesteroltallet, forbedre fedtforbrændingen og stofskiftet samt øge følelsen af mæthed. Resistent stivelse kan anvendes som et præbiotisk tilskud for at tilskynde mikroorganismernes vækst og aktivitet, der bidrager til en forbedret tarmsundhed. Resistent stivelse menes også at forhindre tyktarmskræft og diabetes samt hjælper med at sænke kolesterolniveauet.

Bananmel antages at fremme vægttab, da den resistente stivelse bidrager til, at man føler sig mæt i længere tid. Bananmel er også lavere i kalorier end mandel- og kokosmel, og er derfor et glimrende valg, hvis du passer på dit taljemål.

I modsætning til andre stivelsesholdige ingredienser som pasta og hvidt brød, sænker den resistente stivelse i grønne bananer udslippet af mad gennem tarmene. Dette forsinker insulinresponsen og stabiliserer blodsukkerniveauet, hvilket forhindrer store udsving i blodsukkeret.

Bananmel er højt i præbiotiske fibre. Præbiotiske fibre understøtter de gode bakterier, der er til stede i tarmen og tyktarmen. Dette forbedrer fordøjelsen og kan bidrage til at undgå en oppustet mave.

Kokos Naturals bananmel indeholder resistent stivelse. Resistent stivelse er en stivelse, der passerer gennem kroppen uden at blive absorberet og transformeret, da den opfører sig mere som kostfibre. Det antages, at resistent stivelse har en række sundhedsmæssige fordele, herunder evnen til at stabilisere blodsukkeret, forbedre tarmfunktionen, sænke kolesteroltallet, forbedre fedtforbrændingen og stofskiftet samt øge følelsen af mæthed. Resistent stivelse kan anvendes som et præbiotisk tilskud for at tilskynde mikroorganismernes vækst og aktivitet, der bidrager til en forbedret tarmsundhed. Resistent stivelse menes også at forhindre tyktarmskræft og diabetes samt hjælper med at sænke kolesterolniveauet.

Bananmel antages at fremme vægttab, da den resistente stivelse bidrager til, at man føler sig mæt i længere tid. Bananmel er også lavere i kalorier end mandel- og kokosmel, og er derfor et glimrende valg, hvis du passer på dit taljemål.

I modsætning til andre stivelsesholdige ingredienser som pasta og hvidt brød, sænker den resistente stivelse i grønne bananer udslippet af mad gennem tarmene. Dette forsinker insulinresponsen og stabiliserer blodsukkerniveauet, hvilket forhindrer store udsving i blodsukkeret.

Bananmel er højt i præbiotiske fibre. Præbiotiske fibre understøtter de gode bakterier, der er til stede i tarmen og tyktarmen. Dette forbedrer fordøjelsen og kan bidrage til at undgå en oppustet mave.

Banner