januar 18, 2019

Veganske cupcakes med kassavamel

Ovnen opvarmes til 200 grader.

Fremgangsmåde: smelt smørret og læg det til side. Pisk sukker og chia blandingen. Tilsæt bagepulver og vaniljesukker i blandingen. Tilsæt mandelmælk og mel. Dejen bliver meget løs og våd. Anbring plantesmør i formene. Hæld den løse dej i formen ca. 1 cm fra kanten. Bages i 15-20 minutter alt afhængigt af ovnen.

Icing:75 gram plantesmør (stuetemperatur) blandet med 250 gram flormelis. Tilsæt 2 tsk kanelpulver og rør. Påfør isning efter at cupcakesne er afkølet.

Details

Ingredients

  • 10 g plantesmør
  • 3 spsk. opblødte chia frø
  • 40 g kokossukker
  • 45 g kassava mel
  • 45 g mandelmel (friskmalet, hvis muligt)
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1 dl mandelmælk

Leave a comment

Banner